Per a aquells que no ho sàpiguen, el Black Friday és el divendres següent al dia d’Acció de Gràcies (EUA), i vol representar l’inici del període compres nadalenques. Les grans superfícies, sobre tot tecnològiques fan ofertes que són vàlides només durant 24 hores. A l’estat espanyol s’està popularitzant els darrers anys. Però personalment crec que fomenta les compres compulsives. Primer compra, després pensa. A Nexe volem fomentar tot el contrari. Pensa, compara, torna a pensar, decideix i compra amb responsabilitat. Per això estem en contra d’aquestes pràctiques de màrqueting tant agressives, que no fan bé a ningú (excepte a les grans companyies) i fomenten el consumisme més salvatge. Si tens un bon producte, ets capaç d’explicar els seus avantatges sobre els de la resta de la competència, i tens un preu just; llavors no té cap sentit entrar en aquests jocs de tindre els preus unflats tot l’any, per rebaixar-los un dia. En lloc d’això, nosaltres proposem preus justos tot l’any i una elecció conscient i proactiva del producte. Fes com nosaltres i passa’t al White Friday. Pensa i després actua. Per acabar, vos deixe una recopilació de les autèntiques barbaritats que qualsevol de nosaltres pot arribar a fer, deixant-se endur per aquesta voràgine consumista.

Pin It on Pinterest

Share This