Per a aquells que no ho sàpiguen, el Black Friday és el divendres següent al dia d’Acció de Gràcies (EUA), i vol representar l’inici del període compres nadalenques. Les grans superfícies, sobre tot tecnològiques fan ofertes que són vàlides només durant 24 hores.A l’estat espanyol s’està popularitzant els darrers anys. Però personalment crec que fomenta les compres compulsives. Primer compra, després pensa. A Nexe volem fomentar tot el contrari. Pensa, compara, torna a pensar, decideix i compra amb responsabilitat. Per això estem en contra d’aquestes pràctiques de màrqueting tant agressives, que no fan bé a ningú (excepte a les grans companyies) i fomenten el consumisme més salvatge.Si tens un bon producte, ets capaç d’explicar els seus avantatges sobre els de la resta de la competència, i tens un preu just; llavors no té cap sentit entrar en aquests jocs de tindre els preus unflats tot l’any, per rebaixar-los un dia.En lloc d’això, nosaltres proposem preus justos tot l’any i una elecció conscient i proactiva del producte. Fes com nosaltres i passa’t al White Friday. Pensa i després actua.Per acabar, vos deixe una recopilació de les autèntiques barbaritats que qualsevol de nosaltres pot arribar a fer, deixant-se endur per aquesta voràgine consumista.

Pin It on Pinterest

Share This